A FeelGood Kft. már több mint 10 éve jelen van a rendezvényszervezés életében. Testvércége, a Masztodon Kft. pedig technikai és rendezvényszolgáltatóként már 20 éve szolgálja ki a piacot.

Szorosan együttműködve gyakorlatilag teljes rendezvényszolgáltatási portfólióval rendelkeznek: a Masztodon jóvoltából a hang-és fénytechnika, vetítéstechnika, bútorbérlés, textilbérlés, dekoráció, esküvői szolgáltatások… teljes szegmense biztosított; a FeelGood által pedig a rendezvények ügynökségi szintű kivitelezése a kreatív koncepciótól a legapróbb részletek minőségi megvalósításáig.

Célunk minél színesebb, izgalmasabb rendezvények kidolgozása az innovatív eszközök felhasználásával. Mivel a hatalmas technikai eszközpark mellett rendelkezésünkre állnak dekorációs eszközök is, így a kreatív tervezés során ezeket könnyen beépítjük a rendezvényeinkbe – ez pedig költséghatékonyabbá teheti a megvalósítást.

Nekünk valóban az ügyfél igényei az elsődlegesek, nincs olyan feladat, amit ne oldanánk meg! Keressenek minket bizalommal!

Nagy Béla


Ügyvezető Igazgató

Alapító tulajdonos

Billa Judit


Pénzügyi vezető

Alapító tag

Kovács László


Rendezvényszervező

Szlávi Richárd


logisztikai vezető

Alapító tag

Csákvári Péter


Rendezvényszervező

Kapcsos Bence


Rendezvényszervező

Do you prefer English? Call us at +36204899803