A FeelGood Kft. már több mint 10 éve jelen van a rendezvényszervezés életében. Testvércége, a Masztodon Kft. pedig technikai és rendezvényszolgáltatóként már 20 éve szolgálja ki a piacot.

Szorosan együttműködve gyakorlatilag teljes rendezvényszolgáltatási portfólióval rendelkeznek: a Masztodon jóvoltából a hang-és fénytechnika, vetítéstechnika, bútorbérlés, textilbérlés, dekoráció, esküvői szolgáltatások… teljes szegmense biztosított; a FeelGood által pedig a rendezvények ügynökségi szintű kivitelezése a kreatív koncepciótól a legapróbb részletek minőségi megvalósításáig.

Célunk minél színesebb, izgalmasabb rendezvények kidolgozása az innovatív eszközök felhasználásával. Mivel a hatalmas technikai eszközpark mellett rendelkezésünkre állnak dekorációs eszközök is, így a kreatív tervezés során ezeket könnyen beépítjük a rendezvényeinkbe – ez pedig költséghatékonyabbá teheti a megvalósítást.

Nekünk valóban az ügyfél igényei az elsődlegesek, nincs olyan feladat, amit ne oldanánk meg! Keressenek minket bizalommal!

Nagy Béla


Ügyvezető Igazgató

Alapító tulajdonos

  Billa Judit


  Pénzügyi vezető

  Alapító tag

   Kovács László


   Rendezvényszervező

    Szlávi Richárd


    logisztikai vezető

    Alapító tag

     Csákvári Péter


     Rendezvényszervező

      Do you prefer English? Call us at +36 20 489 9806